تولید کننده تجهیزات التراسونیک
فاپن




استخراج اولتراسونیک روغن زیتون فوق العاده فرابکر

  • استخراج با کمک اولتراسونیک، تولید روغن زیتون فوق بکر را کارآمدتر می کند.
  • نتایج تشدید فرآیند اولتراسونیک منجر به عملکرد بالاتر EVOO ، کیفیت تغذیه ای بالاتر و کاهش عملیات در فرآیند روغنکشی می شود.
  • فراصوت باعث افزایش میزان آنتی اکسیدان و پلی فنول در روغن زیتون فرا بکر می شود.

 مالکسیشن (یک فرآیند در روغن کشی) با کمک اولتراسونیک

مالکسیشن، گام اساسی در فرآیند مکانیکی استخراج روغن زیتون است که می تواند با فراصوت به میزان قابل توجهی بهبود یابد. کارایی مالکسیشن بستگی به خصوصیات رئولوژیکی خمیر زیتون و همچنین پارامترهای فرایند مالکسیشن، مانند زمان و دما دارد. این عوامل به شدت بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون فرا بکر تأثیر می گذارند. هنگامی که امواج التراسوند قدرتمند به خمیر زیتون اعمال می شود، حفره ایجاد می شود. حفره سازی، فرآیندی است که به طور متناوب، رشد و انفجار حباب های گاز در طی چرخه های فشار را در بر دارد. فروریختن حباب فراصوتی، دما و فشار بالا تولید می کند. این دما و فشار بالا، ساختارهای سلولی را می شکند تا ترکیبات محلول از بافت گیاه زیتون آزاد شده و انتقال جرم بهبود یابد. بنابراین، میزان استخراج و عملکرد با استفاده از فراصوت به میزان قابل توجهی بهبود می یابد. روغن حاصل از خمیرهای زیتون که تحت تابش فراصوت قرار گرفته اند، تلخی و محتوای بیشتری از توکوفرول ها، کلروفیل‌ها و کاروتنوئیدها را دارا می باشند.

تابش التراسونیک (فراصوت) یک فناوری پردازش مواد غذایی ملایم و غیر حرارتی است که اجازه می دهد روغن و ترکیبات فعال (مانند آنتی اکسیدان ها ، فنولیک ها ، ویتامین ها) از خمیر زیتون آزاد شود. روند مداوم در خط تولید درون فلوسل التراسونیک، در جایی که خمیر زیتون از منطقه کاویتاسیون اولتراسوند عبور می کند، امکان پردازش بسیار یکنواخت را فراهم می کند. فراصوت برای دمای فرآیند نیز بسیار مفید است: تابش اولتراسونیک حرارت آنی را ایجاد می کند و زمان پیش گرم شدن خمیر زیتون را به شدت کاهش می دهد، پس از آن می توان دمای فرآیند را به راحتی در دمای فرآیند مطلوب حفظ کرد (به عنوان مثال º 28-30)

 مزایای استخراج روغن زیتون توسط اولتراسونیک:

  • عملکرد بالاتر
  • عطر و طعم معطر تر
  • تلخی پایین تر
  • محتوای آنتی اکسیدان بالاتر
  • ماندگاری بیشتر
  • رنگ سبز شدید
olive process
طرح خط استخراج روغن زیتون: A .بخش تمیز کردن. B. سنگ شکن؛ C:پمپ حفره D:.ماشین التراسونیک ؛ بخش :E 6-مالاکسر ؛ :F سانتریفیوژ افقی؛ :G سانتریفیوژهای عمودی. ( م. سرویلی و همکاران 2019)

استخراج روغن زیتون فوق بکر مطالعات تحقیقاتی با استفاده از  التراسونیک توسط پروفسور سرویلی و همکارانش از دانشگاه پروجا در ایتالیا انجام شد. این مطالعات نشان می دهد که: سیستم اولتراسوند به کارخانه صنعتی VOO با سرعت 2 تن در ساعت اعمال شد.

  • افزایش زیاد عملکرد روغن از زیتون با شاخص بدست آمد.
  •  التراسوند به طور مثبتی بر محتوای فنلی VOO تأثیر می گذارد.
  • تغییرات فیزیکی قابل توجه، افزایش عملکرد استخراج (7/22٪)، افزایش فنل (10/1٪) در US-VOO در مقایسه با روغن شاهد استخراج شده با یک فرآیند سنتی در شاخص بلوغ اولیه مشاهده شد.

سیستم های استخراج التراسونیک صنعتی شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن)  استخراج کننده های التراسوند (فراصوت) و سیستم های پردازش مواد غذایی مافوق صوت متناسب با نیازهای فرآیند شما را تأمین می کند. ما سیستم های فراصوت خود را با توجه به مشخصات مشتری مانند ظرفیت/ توان عملیاتی ، زیتون (ماده اولیه)، نوع و کیفیت روغن، فضا و مقاوم سازی در جریانهای تولید موجود، در نظر می گیریم.  با پمپاژ خمیر زیتون از طریق یک محفظه راکتور اولتراسونیک، امواج مافوق صوت از طریق خمیر زیتون بسیار یکنواخت اعمال می شوند تا کیفیت محصول بسیار همگنی حاصل شود. یکی از مهمترین مزایای سیستمهای فراصوت شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن)  کنترل کامل بر کلیه پارامترهای فرآیند است. شدت فراصوت، دما و فشار را می توان کاملاً کنترل کرد تا فرآیند فراصوت از نظر عملکرد و استانداردهای کیفیت کاملاً بهینه شود. درجه صنعتی سیستم های اولتراسونیک ما امکان کار 24 ساعته و پردازش را فراهم می کند. فراصوت، استخراج روغن زیتون بکر را بهبود می بخشد.

فرآیند استخراج روغن زیتون با التراسونیک

مزایای سیستم های استخراج اولتراسونیک

  • کنترل کامل فرایند سازگار با نیازهای مشتری
  • عملیات ایمن
  • مونتاژ و تمیز کردن آسان
  • مقاومت و درجه صنعتی (24/7)
  • هزینه های نگهداری کم ، تقریباً قابل اغماض
  • فضای مورد نیاز کوچک
  • مقاوم سازی آسان

روغن زیتون غنی شده از نظر غذایی

 استفاده از امواج اولتراسوند در مرحله قبل از مالکسیشن، باعث بهبود ارزش غذایی روغن زیتون با غنی سازی در ترکیبات فنلی و ویتامین های برگ زیتون می شود. با استخراج ترکیبات فنلی مانند α- توکوفرول و اولوروپین از برگ زیتون و افزودن آنها به روغن زیتون، می توان کیفیت غذایی روغن زیتون را افزایش داد.

روغن زیتون طعم دار

 برای دم کرده روغن زیتون می توان از گیاهان و ادویه هایی مانند ریحان ، مریم گلی ، رزماری ، سیر ، پوست لیمو ، فلفل ، زنجبیل ، شاخه های رزماری و … استفاده کرد. اثرات شدید استخراج فراصوت به آزادسازی عطر و طعم بستر گیاهی / ادویه بسیار کاملتر و سریعتر کمک می کند.

 سیستم های اولتراسونیک ما بسیار متنوع هستند و می توانند در چندین مرحله از فرآیند شما استفاده شوند. اگر می خواهید روغن زیتون خود را بیشتر فرآوری کنید، می توانید از سیستم اولتراسونیک خود برای ایجاد امولسیون هایی با اندازه ریز استفاده کنید، به عنوان مثال برای تولید  سس و سس روغن زیتون.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد همگن سازی اولتراسونیک درخواست کنید ، لطفاً با ما تماس بگیرید. ما خوشحال خواهیم شد که یک سیستم اولتراسونیک با نیازهای شما ارائه دهیم.

دانستنیهای جالب در مورد روغن زیتون فرابکر

روغن زیتون عمدتا از تری اسیل گلیسرول تشکیل شده و دارای مقادیر کمی اسیدهای چرب آزاد (FFA)، گلیسرول، فسفاتیدها، رنگدانه‌ها، ترکیبات طعم دهنده، استرول‌ها و همچنین ذرات میکروسکوپی میوه زیتون است. اسید اولئیک یک اسید چرب غیر اشباع امگا 9 است که با 55 تا 83 درصد غالب ترین اسیدهای چرب روغن زیتون است. اگر روغن زیتون از میوه های زیتون با کیفیت پایین تهیه شده باشد یا با دقت استخراج نشود، تریاسیل گلیسرول ها به دلیل هیدرولیز / لیپولیز تجزیه می شوند. با واکنش هیدرولیتیک / لیپولیتیک ، تری اسیل گلیسرول های با درجه غذایی بالا به اسیدهای چرب آزاد تبدیل می شوند. اسیدیته چرب آزاد مهمترین اندازه گیری کیفیت روغن زیتون است. محتوای بالای اسیدهای چرب اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها در روغن زیتون با کیفیت بالا (فوق العاده) می تواند خطر بیماری های قلبی و سرطان را کاهش دهد. علاوه بر این، اثرات ضد التهابی آن می تواند بر بیماری هایی مانند دیابت، فشار خون بالا، آرتروز و آسم تأثیر مثبت بگذارد.

 ارزش غذایی روغن زیتون (در هر 100 گرم /

  • انرژی 3701 کیلوژول (885 کیلوکالری)
  • کربوهیدرات ها 0 گرم
  • چربی 100 گرم
  • اشباع 14 گرم
  • اشباع نشده 73 گرم
  • پلی اشباع نشده 11 گرم
  • امگا 3 چربی 0.8 گرم
  • امگا 6 چربی 9.8 گرم
  • پروتئین 0 گرم
  • ویتامین E   14میلی گرم
  • ویتامین K  62 میکروگرم

  روغن زیتون علاوه بر ارزش غذایی، ماده ای بسیار ارزشمند برای مراقبت از پوست و محصولات آرایشی است. روغن زیتون به دلیل نرم کننده های غنی که دارد، یک افزودنی مرطوب کننده محبوب در لوسیون ها و کرم های پوست، اسکراب های بدن و ماسک های موی لایه بردار است. هموژنایزرهای اولتراسونیک اغلب در فرآیند فرمولاسیون و ترکیبات مراقبت از پوست و محصولات آرایشی استفاده می شوند. نیروهای برشی التراسونیک باعث ایجاد امولسیون ها و پراکندگی (دیسپرس) با اندازه ریز می شوند. کپسوله سازی التراسونیک لیپوزومها را به عنوان حامل مواد فعال تشکیل می دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از میکسرهای اولتراسونیک شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر(فاپن) با ما تماس بگیرید.