پودرهای ریز از جمله آرد و پودر کاکائو، پودر چاشنی کیک، بکینگ پودر، پودر بادام، پودر قند و غیره به دلیل چسبندگی ذرات به یکدیگر هنگام الک کردن با سرعت عبور کم مواجه می شود. بخصوص اگر مش توری زیاد باشد(80 به بالا) یا به عبارتی چشمه های توری ریز باشد. پودرهای ریز اشاره شده به علت حالت ارتجاعی بودن به سختی خرد و ریز می شود. برای الک کردن با سرعت زیاد تنها راه استفاده الک التراسونیک است . با اضافه کردن التراسونیک به توری گیر به راحتی می توان دانه های درشت را با سرعت بالا از این پودرها جدا کرد حتی اگر مش بالای 100 باشد با این روش تا مش 1500 آزمایش شده و چشمه ها در طی الک کردن باز می ماند. به طور کلی این دستگاه برای الک کردن مواد مختلفی از جمله: آرد، آرد نان، آرد کیک، آرد نارگیل، آرد بادام، آرد تاپیوکا، الک پودری، آرد بدون گلوتن، آرد شاه بلوط، پودر کاکائو، پودر چاشنی برای شیرینی، پودر قند و غیره مناسب است . الک آرد صنعتی برای الک کردن مواد مختلفی از جمله: آرد، آرد نان، آرد کیک، آرد نارگیل، آرد بادام، آرد تاپیوکا، الک پودری، آرد بدون گلوتن، آرد شاه بلوط، پودر کاکائو، پودر چاشنی برای شیرینی، پودر قند و غیره مناسب است که به منظور پاکسازی و هوادهی آرد مورد استفاده قرار میگیرد. این فرایند به تولیدکننده نان و شیرینی کمک میکند تا محصول با کیفیتتری را تولید نماید. استفاده از آرد الک شده در تولید نان، باعث اختلاط کامل اجزای خمیر و تسریع فرایند تخمیر میشود؛ در نتیجه کیفیت و ماندگاری بالاتر محصول را به دنبال خواهد داشت.